BASIN BÜLTENLERİ

TEPE İNŞAAT’IN YÜKLENİCİLİĞİNİ ÜSTLENDİĞİ AND PASTEL’İN TEMELİ ATILDI

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat yükleniciliğini üstlendiği AND Pastel projesinin temelini 29 Aralık 2016 Perşembe günü düzenlenen bir tören ile attı. İnşaat çalışmalarının hız kazandığı AND Pastel projesinde ilk etap teslimlerinin Haziran 2018’de yapılması hedefleniyor.

Kartal’ın en büyük konut projelerinden biri olan AND Pastel projesinin temel atma töreninde konuşan Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, “Tepe İnşaat olarak kurulduğumuz 1969 yılından bugüne 13 milyon metrekareye yaklaşan üretimimiz oldu. Geçen bu 47 yıllık sürede ülkemizdeki birçok simge yapının inşaatında imzamız bulundu. Gayrimenkul sektöründe de çok önemli projeler geliştirmenin yanı sıra birçok önemli projede yüklenici olarak da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. AND Gayrimenkul’ün Kartal’daki AND Pastel projesi de bu değerli projelerin başında geliyor. Anadolu Grubu'nun Kartal’daki eski üretim tesislerinin bulunduğu 45.000 m2'lik arazi üzerinde yükselen AND Pastel projesinde 250.000 m2'lik inşaata başlamış bulunuyoruz. AND Gayrimenkul ile çok iyi bir işbirliği sağlamış durumdayız ve bugün atılan temelin ardından projenin inşaatını diğer tüm projelerimizde olduğu gibi büyük bir titizlikle tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Eski mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini canlandıracak nitelikte geliştirilen AND Pastel’de 7 blokta 1.200 ünite bulunuyor. Dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards'tan başvuruda bulunulan 5 kategorinin 5'inden de ödül alarak dönen proje Türkiye’de de birçok ödül kazandı.  Peyzaj için 30 bin metrekare gibi geniş bir alan ayrılan proje; European Property Awards kapsamında alınan ödüllerden “Konut Peyzaj Mimarisi” kategorisinde de Avrupa'nın en iyisi olma başarısını gösterdi.

Beykoz Konakları, Narcity, Narlife, Park Mozaik ve Tepe Prime gibi gayrmenkul sektöründe öncü olmuş projeleri hayata geçiren Tepe İnşaat’ın Kanyon, İş Bankası Genel Müdürlük Binası, Ankara Esenboğa Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminal Binası ve İstanbul Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali ve Katlı Otoparkı gibi birçok önemli simge yapı ve projede imzası bulunuyor.

Detaylı Bilgi İçin:

Bersay İletişim Danışmanlığı